En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

İnsan yoğunluğu çokça olan, kişilerin toplanmış halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedi hâlet önlemi olarak Yangın Bapsı yararlanmaı kanunen şarka koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler arasında;

Fakat, yangın kapısı satıcıları beyninde yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, iyi fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, ötekiler ali fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe sahip olması dolayısıyla yangın takkadak insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu kapılar dışarıya essah ve kolaylıkla açılabilen kuruluşya sahiptir.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en yapı taşı kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar kullanım saatleri haricinde hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden sakıncasız olmanızı referans ederiz. 

İzolasyonlu Yangın Baplarımız salim başüstüneğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek sinein kullanılacağı mekana gereğince de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Montaj sürecinde yol olarak tüm kurallara yönlü şekilde yerleştirilen sessiz kanatlı yangın bapsı, autarı dürüst açılacak şekilde kullanılır.

Dairesel yangın merdiveni, ekseri silindirik veya dairesel bir muhafaza zarfında kâin spiral yahut dairesel bir merdiven dizaynına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni çoklukla sınırlı dış alana ehil yahut bediiyat küşümların önemli başüstüneğu binalarda kullanılmaktadır.

Olası yangın yahut herhangi bir muhatara durumunda binayı kısaltarak sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni tasarımları yapılmaktadır.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği üzere; yurtiçinde hizmet veren milel arası bünyelardan da yangın bapları gerçekleştirme edilebilir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına müsait ali birinci sınıf ısıyla genleşatır yangın fitili yangın kapısı kullanılmaktadır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page